WERKEN MET STICKERS
Stickers kunnen op allerlei manieren op het perkamentpapier worden geplakt en bewerkt. Ze kunnen geciseleerd worden, met de Perga Colors ingekleurd worden zowel aan de voorkant als aan de achterkant.Met de grids of prikpennen kunnen de stickers op perkamentpapier ook bewerkt worden
Stickers kunnen ook op Vellum perkamentpapier geplakt worden, daarna uitgeknipt worden, om tenslotte op kaarten te kunnen verwerken.
WERKEN MET RUB -ONS
Rub-ons zijn afwrijfplaatjes,
die op Perkamentpapier verwerkt kunnen worden.
In combinatie met vellum perkamentpapier  is leuk te combineren.
de witte vlinder en bloemen op de blauwe kaart links boven zijn  rub-ons op het normale perkamentpapier verwerkt en als 3 D elementen op de kaart geplakt.
in plaats van op perkamentpapier te werken met de rub-ons, kan ook gewerkt worden op gewoon papier, zie de  vlinders op de 2 kaarten links.
De vlinders zijn ingekleurd met de Perga Liners B-potlood in de droge techniek.
Als de rub-ons op vellum of gekleurd perkamentpapier geplakt zijn, dan kunnen ze ook geciseleerd, of met de prikpennen, of  grids bewerkt worden.
 
stickers1
stickers2
stickers3
stickers4
stickers5
stickers6
stickers7
stickers9
stickers10
stickers11
rubons1
rubons2
rubons3
rubons4
rubons7
rubons5
rubons6
rubons8
rubons9
rubons10
Terug naar Gallery
Op de aan beide zijden gelijmde stickers, of op dubbelzijdig plakband kan glitter strooisel  (poeder) aangebracht worden,
zodra de stickers of het plakband op perkament of gewoon papier geplakt is. ( zie de voorbeeldkaarten hieronder)
20503
20502
20501
20500
Ook witte stickers geplakt op zwart vellum en dan geciseleerd of e.v. uitgeknipt of uitgeprikt  geeft een leuk resultaat op een te bewerken kaart of een ander werkstuk.
zie hieronder:
20354
20353
20352
20351