Terug naar activiteiten
Na een lange tijd elkaar niet gezien en gesproken te hebben i.v.m. het CORONA virus wat er heerste en de orders die uit Den Haag kwamen, was er door Wilma het zaaltje gehuurd wat bij het appartementen complex hoort waar zij woont, zodat we op 31 juli bij elkaar konden komen. 11  dames waren aanwezig daar en er werd die dag door bijna niemand NIET gewerkt maar er werd gekeken naar elkaars thuis gemaakte kaarten die in de afgelopen maanden door verschillende dames waren gemaakt en er werd veel over en weer gepraat en het was een reuze gezellig dag en men genoot ervan om elkaar weer te zien. we hadden de gezelligheid wel gemist de laatste maanden.
Regiodag 31 Juli 2021
14279
14282
Ons zaaltje waar we normaal altijd zijn is nog steeds gesloten  door de Gemeente Beverwijk zodat er nog steeds geen gebruik van gemaakt kan worden jammer genoeg maar de kosten daarvan gaan gewoon door. Ook de vogelvereniging waarvan wij het zaaltje huren heeft  ook nog geen activiteiten dus ook geen inkomsten.

Een paar dagen voor deze bijeenkomst was ik jarig geweest, dus had ik iets lekkers meegebracht voor bij de koffie/thee.
14267
Ik weet dat één dame niet van zoetigheid houdt dus daarvoor had ik iets anders bedacht zodat ook zij iets kon nuttigen maar...........dat werd iets later.........dus in de middag.
14268
Ook was er een dame die voor ons een papieren beker neer zette met wat stukjes vers fruit erin, nou dat smaakte lekker en dat leste de dorst weer. HEERLIJK was het.

Marjo had wat van mijn meegebrachte bordje af genomen na de lunch en daarna ben ik rond gegaan bij de andere dames met ook nog wat extra snoepgoed erbij zodat men kon kiezen.
Er was ook nog een verrassing voor iedereen van een dame. Zij had iets leuks meegebracht en deelde dat uit aan ons. Schattig was haar cadeautje.
14269
Marjo had voor mij nog een kaartje meegebracht wat zij vergeten had te sturen, en ik kreeg ook nog een heerlijke zak met Merci chocolade van haar. ..............Zo Lief !
14270
Door iedereen was wel een map meegebracht zodat we veel gemaakte kaarten konden bekijken en Anka had zelfs een doos vol meegebracht.

Wilma had een flinke stapel boekjes gekregen van een door ons bekende mevrouw gekregen die haar voorraad aan het opruimen was, zodat Wilma het aan ons kon uit delen. Op elke hoek van de aan een geschoven tafels legde zij een stapel boeken neer zodat je allemaal de kans kreeg om er iets naar je zin uit te halen. Iedereen had daardoor de kans om ook iets leuks te bemachtigen en mee te nemen naar huis. Ik had zelf 3 boekjes uitgezocht en meegenomen om te gaan gebruiken t.z.t.
14271
14272
14273
Het was weer een geslaagde dag als vanouds en iedereen was er blij mee om weer met elkaar te zijn. Er werd een afspraak gemaakt met Wilma om nog eens die zaal te huren, want op het voorstel door Anka om naar Almere te komen waar zij ook een zaal kan huren werd niet goed op gereageerd door de dames omdat ze vonden dat het toch wel erg ver was. Ik stelde nog voor dat er best 2 dames met ons mee konden rijden als ze die dag op tijd bij ons thuis zouden komen, want dan moeten we het liefst tussen 08.45 uur en 09.00 uur weg rijden om op tijd in Almere te zijn. Maar ook dat wilden zij niet, en vonden dat het wel in de buurt moet zijn.

Om ongeveer een uurtje of 3 gingen er al een paar dames weg omdat er 1 nog een verjaardag had en omdat de ene dame mee reed met diegene moest de zij  ook weg, en zo werd het alweer wat kaler in het zaaltje.
14280
De dag liep alweer ten einde maar wie er nog waren zaten nog gezellig met elkaar te praten.

                                            
Er was weer lekker gesmikkeld van al het lekkers die dag en ook de (regio) dropbak was niet vergeten.

14281